dijous, 14 d’agost del 2008

Avui Obrim!

"Avui Obrim!". Aquesta és la frase que més se sent avui entre un bon grapat de joves de La Pobla de Segur. El motiu és l'obertura, o millor dit, reobertura, del Bar Pirineu (Avinguda Verdaguer 13), que ha estat tancat durant un temps per reformes.

Espai 1: Barra i taules a la planta baixa

He estat testimoni dels darrers treballs de condicionament del local i, malgrat que no recordo gaire com era abans, penso que ha quedat molt bé. Ha guanyat en lluminositat i la delimitació dels diferents espais està molt ben resolta. A més, han renovat i modernitzat la cuina completament, la qual cosa els permetrà servir menús, a més dels habituals entrepans i les típiques tapes.

Espai 2: Menjador al nivell superior

El que més m'ha cridat l'atenció és que la reforma s'ha fet en un temps rècord. Fa només una setmana hi vaig entrar i tot semblava potes enlaire. Ahir mateix hi vaig passar amb cotxe a les 12 de la nit, de tornada cap a Salàs després de veure el Barça a La Gemma, i vaig poder veure un munt d'amics d'en Miquel i del Turc (els que portaran el bar a partir d'ara) treballant i netejant, per tenir-ho tot a punt per avui. Tots i totes s'han fet seu aquest projecte i han treballat conjuntament per assolir l'objectiu d'obrir en la data prevista. Felicitats!

Espai 3: Zona "Chill Out" al nivell inferior

Des d'aquí us animo a passar pel Bar Pirineu i comprovar la feina feta
i també desitjo als 2 socis que els vagi molt bé a partir d'ara. De ganes i empenta no els en falten!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Moltes gràcies Ramon per fer un comentari del Piri al teu blog. Després d'una setmana d'obertura, tots estem super contents.